ZERO-NANA-HACHI LIMITED.|有限会社ぜろななはち

WELCOME TO
ZERO-
NANA-
HACHI

LIMITED.

カカオ

Travelling all over the world
Finding delicious foods
around the world
Visiting the production sites

カカオ

Examining technical capabilities
Supporting widely between raw materials
and finished producrs
Continue journeys to find new items

トップに戻る矢印

トップに戻る矢印

ABOUT

Bent U in de handel
geïnteresseerd?
Stelt U bijzonder belang in
Belgische en Japanse producten?

Indien ja, dan kan ons bedrijf, in de handel tussen die twee landen echt gespecialiseerd, uw verwachtingen zonder twijfel vervullen.

Dank zij onze lange ervaring en onze bewezen vaardigheden op dit vlak, streven wij ernaar om de import - export tussen Belgische en Japanse bedrijven te vergemakkelijken.

Doelstellingen

矢印

Wij zijn ervan overtuigd dat wij de ideale partner in uw handelsrelatie tussen België en Japan kunnen worden, door het opbouwen van een gepersonaliseerde verhouding met uw bedrijf.

矢印

Wij wensen inderdaad iets meer dan “een gewone handelsrelatie” voor U te zijn.

SERVICE

Activiteit

Onze hoofdactiviteit is invoer van Belgische chocolade in Japan. We importeren chocolaatjes voor CACAO PARTY, een van onze divisies voor het winterseizoen.In het raam van de invoer, passen wij het volgende schema toe : 1) naar « kandidaat-ondernemingen » zoeken ; 2) hun kredietwaardigheid nazien; 3) contracten ondertekenen; 4) aankopen en betalen; 5) logistiek en transport regelen; 6) producten in perfecte omstandigheden leveren. Elke stap, vanaf productiehal tot eindbestemming, gebeurt onder onze volledige verantwoordelijkheid en wij verbinden er ons toe onze klanten steeds hoge kwaliteitsproducten te leveren tegen de beste prijs.

Wij kunnen alle soorten Belgische producten in Japan invoeren, maar wij exporteren ook Japanse producten. Naargelang uw behoeften, kunnen wij uw zaken gedeeltelijk of volledig ondersteunen; uiteraard zijn alle illegale transacties totaal uitgesloten.

view more

NEWS